top of page
Zoeken
  • Foto van schrijverDe Goesting van Mechelen

De 3 beste hamburger restaurants volgens de Goesting van.

Bijgewerkt op: 11 sep. 2019

Omdat wij de hamburger een warm hart toedragen, mag een overzicht van goede hamburger restaurants niet ontbreken. De Goesting van ging voor jou op pad een heeft hier de top 3 verzameld van Mechelen.

Op 3; Ellis Gourmet Burger

Ellis is een van de eerste bedrijven die zich specialiseerde in mooie ambachtelijke hamburgers. Hierin deden zij mee aan een Europese trend die ook in Antwerpen, Rotterdam, Amsterdam, Berlijn en vele andere plaatsen een hit was.

Fijn smakende, luxe burgers voor een redelijke prijs. In de wat ingeslapen fastfood wereld van de hamburger restaurants een verademing.


De lichte industriële inrichting doet functioneel aan. Op het ruime terras, midden op de IJzerenleen, zit je gezellig onder een paar grote parasols.


www.ellisgourmetburger.be Op 2; Il Cardinale

Tot een half jaar geleden was Il Cardinale onze absolute top 1 hamburger restaurant van Mechelen. Hier kan je hemels eten met burgers zoals "Mary had a little lamb" en "the Godfather". Heb je kleine trek, bestel dan de "Baby Jezus" of een "Heavenly Scampi" salade.


Er heerst een gezellige ambiance, in een met een knipoog naar het geloof aangeklede zaak die een hippe uitstraling heeft.


www.ilcardinale.be


Op 1; Beastie Burgers

Met stip onze nummer 1 van de hamburger restaurants. Voor als je het hemelse van Il Cardinale wilt verruilen voor lekkere Rock & Roll baby! Buiten dat er een groot assortiment burgers te kiezen is hebben zij ook genoeg opties voor vegetariërs en veganisten.

Ga voor een lekkere "Afterburner" met wat pit, of als je uitgehongerd bent voor de juist geïntroduceerde "Tripple Trouble". Het zal je niet teleurstellen. Vergeet niet de frietjes met hun eigengemaakte saus te bestellen. Het bakje gaat zeker leeg. Wij delen de friet wel altijd met z'n tweeën.


Je bestelt je burger aan de balie in een omgebouwde camper, waarna je een buzzer meekrijgt. En nadat je zelf je drankje uit de koelkast hebt gepakt, is het wachten op het moment waarop je buzzer gaat en je zelf je eten kan gaan afhalen.


De aankleding van de zaak is geheel in Rock stijl. Er wordt een gezellige sfeer neergezet met aan de muziek gerelateerd eyecatchers.
www.beastie.be

472 weergaven0 opmerkingen

Recente blogposts

Alles weergeven
bottom of page