top of page
Zoeken
  • Foto van schrijverDe Goesting van Mechelen

M-Eatery een echt vleesrestaurant


Als BBQ enthousiasteling en vleesliefhebber ben je hier aan het juiste adres. Ook staat er vis op de menukaart en zelfs 1 gerecht voor de vegetariër onder ons.


Bron: M-Eatery
Bron: M-Eatery

Wij waren hier op een van de warmste dagen van augustus en bij aankomst werden wij vriendelijk en professioneel opgevangen door het personeel, en mochten kiezen om buiten of binnen te eten. De airco trok ons aan en zo kwamen wij een heerlijk naar gegrild vlees ruikend restaurant binnen. Dit deed onze goesting alleen maar vergroten.


Direct werd er een amuse in de vorm van een smaakvol gehaktballetje geserveerd. Dit samen met het doorspitten van de menukaart deed onze trek flink vergroten, en was het bijna onmogelijk een keuze te maken tussen al die mooie gerechten.


Snel een aperitief besteld en hierbij om te snacken de "Meet with friends: Butchers plate". Al spoedig kwam er een mooi opgemaakt bord met daarop; pulled pork, zwarte pens, buikspek, lamskop, een tomaten tapenade en een zachte paté. Een zeer smaakvolle combinatie bleek later.
Onder het opeten van deze starter werd de menukaart besproken en de keuzes voorgesteld.

Een van de dames liet zich de Wagyu picanha adviseren, de andere dame koos een Filet pur van Deens origine (Sachi). Wij mannen besloten om een Cote a L’os te bestellen. Waarbij er geen keuze meer was en wij het west Vlaams rood vlees welke 6 weken gerijpt was kregen.


Wij hadden geen betere keuze kunnen doen. De Picanha was mals, de Filet pur een pareltje om maar te zwijgen van de Cote a L’os.


Alles voldeed aan de verwachting, sfeer, bediening en het eten zelf.

Kortom een geslaagde avond, in een fantastische ambiance.


35 weergaven0 opmerkingen

Recente blogposts

Alles weergeven
bottom of page